Not logged in. · Lost password · Register
Forum: agsXMPP RSS
Avatar
efoxy #1
Member since Jan 2008 · 6 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: why my app cant send msg on mono, Alex help me~~~
My app is a component using XmppComponentConnection,It works perfect on Windows ,but It seems to login but unable to send messages on Mono.
It is same to http://forum.ag-software.de/thread/62.
Alex said the answer is here: http://forum.ag-software.de/post/205
but the url is null,could you tell me how to do,Alex??

thanx~~~
Avatar
Alex #2
Member since Feb 2003 · 4297 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Quote by efoxy:
My app is a component using XmppComponentConnection,It works perfect on Windows ,but It seems to login but unable to send messages on Mono.
It is same to http://forum.ag-software.de/thread/62.
Can you post your debug Xml, so we can see where it stops working.

Quote by efoxy:
Alex said the answer is here: http://forum.ag-software.de/post/205
but the url is null,could you tell me how to do,Alex??

this must be the following thread:
http://forum.ag-software.de/post/205

But this thread is some years old, and I am pretty sure your problem is another one, because the current version has a new Xml parser.

Alex
This post was edited on 2010-11-30, 11:54 by Alex.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Forum: agsXMPP RSS