Not logged in. · Lost password · Register
Forum: agsXMPP RSS
error certificate steam close agsxmpp run in windows XP SP2
Avatar
friska907 #1
Member since Apr 2018 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: AgsXmpp Not Login Win XP SP2
I try connect agsxmpp run in to windows XP SP2,, but error authentication filed because the remote party has close the transport stream.
I don't know  whats wrong??,, please help me.


this is my XML:


  1. SEND: <stream:stream to='jabbim.com' xmlns='jabber:client' xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' version='1.0' xml:lang='en'>
  2. SEND: <stream:stream to='jabbim.com' xmlns='jabber:client' xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' version='1.0' xml:lang='en'>
  3. RECV: <stream:stream xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams" xml:lang="en" id="6589972192780406785" from="jabbim.com" version="1.0" >
  4. RECV: <stream:stream xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams" xml:lang="en" id="6589972192780406785" from="jabbim.com" version="1.0" >
  5. RECV: <stream:features xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams"><starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls"><required /></starttls></stream:features>
  6. RECV: <stream:features xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams"><starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls"><required /></starttls></stream:features>
  7. SEND: <starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />
  8. SEND: <starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />
  9. RECV: <proceed xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />
  10. RECV: <proceed xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />

this is my code vb.net:

  1. Private Sub loginxmpp()
  2.         jiid = New Jid(TextBox1.Text)
  3.         login.Server = jiid.Server
  4.         login.ConnectServer = jiid.Server
  5.         login.Username = jiid.User
  6.         login.Password = TextBox2.Text
  7.         login.Port = 5222
  8.         login.Open()
  9.     End Sub
Avatar
Alex #2
Member since Feb 2003 · 4327 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
its stops where the connection gets secured over TLS.
So I assume there is something going wrong in the TLS upgrade, or your updated OS does not support TLS versions requird by your server.
Avatar
friska907 #3
Member since Apr 2018 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: how fix AgsXmpp Not Login Win XP SP2
thank's for respon,,, how to fix my problem sir, please help me.
Avatar
Alex #4
Member since Feb 2003 · 4327 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
I gave you the hint with TLS.
You have to check your server logs and debug agsXMPP.
Also Windows XP and agsXMPP are both retired products.
Avatar
friska907 #5
Member since Apr 2018 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
thank's very much
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Forum: agsXMPP RSS