Not logged in. · Lost password · Register
Forum: XMPP Protocol RSS
i have user agsXMPP SDK
Avatar
realbitt #1
Member since Oct 2012 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: auth. username or password error on my own server
hi ,,

i have openfire server installed on my server and i created some accounts manually but i cant login to these account by agsXMPP , Note that i  used many other clients with these clients successfully.

you can test by your self :

username : test
password : test123
server : messenger.tashbik.com
port : 5222


what the problem is ?
Avatar
Alex #2
Member since Feb 2003 · 4322 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
we can't help you without the XML logs. So please the logs from agsXMPP where it fails, and from other clients where it succeeds.
Avatar
realbitt #3
Member since Oct 2012 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: debug window
SEND: <stream:stream to='messenger.tashbik.com' xmlns='jabber:client' xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' version='1.0' xml:lang='en'>
RECV: <stream:stream xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams" from="online2008" version="1.0" xml:lang="en" id="a3801bd1" >
RECV: <stream:features xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams"><starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" /><mechanisms xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl"><mechanism>DIGEST-MD5</mechanism><mechanism>PLAIN</mechanism><mechanism>CRAM-MD5</mechanism></mechanisms><compression xmlns="http://jabber.org/features/compress"><method>zlib</method></compression><auth xmlns="http://jabber.org/features/iq-auth" /><register xmlns="http://jabber.org/features/iq-register" /></stream:features>
SEND: <starttls xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />
RECV: <proceed xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-tls" />
SEND: <stream:stream to='messenger.tashbik.com' xmlns='jabber:client' xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' version='1.0' xml:lang='en'>
RECV: <stream:stream xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams" from="online2008" version="1.0" xml:lang="en" id="a3801bd1" >
RECV: <stream:features xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams"><mechanisms xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl"><mechanism>DIGEST-MD5</mechanism><mechanism>PLAIN</mechanism><mechanism>CRAM-MD5</mechanism></mechanisms><compression xmlns="http://jabber.org/features/compress"><method>zlib</method></compression><auth xmlns="http://jabber.org/features/iq-auth" /><register xmlns="http://jabber.org/features/iq-register" /></stream:features>
SEND: <auth xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl" mechanism="DIGEST-MD5" />
RECV: <challenge xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl">cmVhbG09Im9ubGluZTIwMDgiLG5vbmNlPSJWSm00Q2dycjVqaUs3ZnRvai9FVmlrM3FCNlA1aHIxa3RJSThFL0pyIixxb3A9ImF1dGgiLGNoYXJzZXQ9dXRmLTgsYWxnb3JpdGhtPW1kNS1zZXNz</challenge>
SEND: <response xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl">dXNlcm5hbWU9InRlc3QiLHJlYWxtPSJvbmxpbmUyMDA4Iixub25jZT0iVkptNENncnI1amlLN2Z0b2ovRVZpazNxQjZQNWhyMWt0SUk4RS9KciIsY25vbmNlPSJmOGZmNmU0N2ZkNjZmNzA4MzU1MzY3NTBkZDg3MGM2Y2QyZWU5YWM5MzUxOWFjNWM4YjIzYWMwNGYzYmJjZTVmIixuYz0wMDAwMDAwMSxxb3A9YXV0aCxkaWdlc3QtdXJpPSJ4bXBwL21lc3Nlbmdlci50YXNoYmlrLmNvbSIsY2hhcnNldD11dGYtOCxyZXNwb25zZT1hYjIzMDVmMWY1Mjk2MzViOTk4NmJlOGRkYTcwMTdlOA==</response>
RECV: <failure xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-sasl"><not-authorized /></failure>
SEND: </stream:stream>
RECV: </stream:stream>
Avatar
realbitt #4
Member since Oct 2012 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post #2
 i used Exudos client its connected normally .
i used spark too .
Avatar
Alex #5
Member since Feb 2003 · 4322 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
In reply to post #3
Quote by realbitt:
SEND: <stream:stream to='messenger.tashbik.com' xmlns='jabber:client' xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' version='1.0' xml:lang='en'>
RECV: <stream:stream xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams" from="online2008" version="1.0" xml:lang="en" id="a3801bd1" >

your XMPP domain does not match. Your server is configured to online2008, but you set messenger.tashbik.com in your code.
See also: http://forum.ag-software.de/thread/1274-Cannot-connect-usi…
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters: