Not logged in. · Lost password · Register
Forum: MatriX RSS
Avatar
Kelsin #1
User title: Kelsin
Member since Nov 2011 · 21 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: windows phone7 miniClientWP Problem
I downloaded the Matrix package, inside the case, I Matrix.dll this file can not be effective, I do not know why, but I removed it and re-find the dll, or error.  

Here is the problem of prompt?
Could not load the assembly file:///D:\Users\Administrator\documents\AG-Software\MatriX for Windows Phone\Matrix.dll. This assembly may have been downloaded from the Web.  If an assembly has been downloaded from the Web, it is flagged by Windows as being a Web file, even if it resides on the local computer. This may prevent it from being used in your project. You can change this designation by changing the file properties. Only unblock assemblies that you trust.

Look forward to your reply.
Avatar
Alex #2
Member since Feb 2003 · 4297 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Please read the following articles:
Avatar
Kelsin #3
User title: Kelsin
Member since Nov 2011 · 21 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: just next problem
 Hi?alex
     I use the following code to try to connect to the server. Why the server did not respond? There is no user logged in the log files found in the server?

  1. xmppClient.Username = IDTextBox.Text;
  2. xmppClient.Password = PasswordBox.Password;
  3. xmppClient.XmppDomain = "welcome";
  4.            
  5. xmppClient.Uri = new Uri("http://welcome:7070/http-bind/");
  6. xmppClient.Show = Show.dnd;
  7.            
  8. xmppClient.Status = "Testing on Windows Phone 7";
  9. xmppClient.Open();

Look forward to your reply.
This post was edited on 2012-01-31, 19:50 by Alex.
Avatar
Alex #4
Member since Feb 2003 · 4297 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
  • is there any debug in the Xml logs?
  • can you naviagte from your WP7 device or emulator where you are debugging you code in the webbrowser to your Bosh Uri http://welcome:7070/http-bind/ ?

Alex
This post was edited on 2012-01-31, 19:50 by Alex.
Avatar
Kelsin #5
User title: Kelsin
Member since Nov 2011 · 21 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
hi?Alex
    thank you for your reply. I was debug in the wp7 emulator,and did't  in the webbrowser . Just click this URL"http://welcome:7070/http-bind/", can not be opened. but “http://welcome:7070”?can open. Openfire services didn't find logs.I don't know ,how to do.
Avatar
Alex #6
Member since Feb 2003 · 4297 posts · Location: Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
When the Url does not work in the browser then you can of course not connect to your Openfire server.
Fix this either in your DNS server or try to use the IP Address of your Openfire server instead of the domain "welcome".
eg: http://192.168.1.1:7070/http-bind/
This post was edited on 2012-01-31, 19:50 by Alex.
Avatar
Kelsin #7
User title: Kelsin
Member since Nov 2011 · 21 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
hi,alex:

1 aaa  Matrix Windows Phone  Certified    Testing on Windows Phone 7  0  192.168.1.*  

this is openfire service find it. i did't do nothing. so this could mean that I already connected?
Avatar
Kelsin #8
User title: Kelsin
Member since Nov 2011 · 21 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
 ok? To solve the problem. Thanks alex reply.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Forum: MatriX RSS